Εσείς για εμάς…

 • Η δουλειά που κάναμε με βοήθησε πολύ και έλυσα πολλά θέματα που είχα σε διάφορους τομείς της ζωής μου. Είναι ένα ταξίδι που συνεχίζω ακόμη και ανακαλύπτω συνέχεια νέες εμπειρίες, όλες δημιουργικές και ωφέλιμες, που οδηγούν στη πρόοδό μου και την εξέλιξή μου.
  Ε.Β. εισοδηματίας (02.04.18)

 • Η συνεδρία με τη Μαρία Χριστίνα μου άλλαξε τη ζωή!!! Το σωστό είναι ότι μου έδωσε πίσω τη ζωή!!!!
  Είμαι χαρούμενη…. Χαμογελάω …….. Άρχισα να χαίρομαι….
  Μου συμβαίνουν πράγματα που δεν περίμενα ποτέ, όπως αύξηση μισθού και πολλά άλλα. Οπωσδήποτε θα το ξανακάνω και το συστήνω σε όλους. Μαρία Χριστίνα σε ευχαριστώ!!!!!
  Κ.Φ. τραπεζικός υπάλληλος (04.07.17)

 • Ήμουν πολύ ευχαριστημένη με το ThetaHealing αλλά αποφάσισα να δοκιμάσω το DeepPeat για ένα σοβαρό θέμα που με απασχολούσε καιρό. Αυτή η μέθοδος είναι αθόρυβα εντυπωσιακή και άμεσα αποτελεσματική. Δεν σου αφήνει περιθώρια να ξεφύγεις!
  Σ.Μ. ασφαλίστρια (30.03.17)

 • Ένα μόνο έχω να πω: στο τέλος της συνεδρίας ένιωσα ότι αναγεννήθηκα, βλέπω με άλλη ματιά τη ζωή μου. Η Μαρία Χριστίνα έχει ιδιαίτερο χάρισμα και την ευχαριστώ πολύ!!! Επίσης ο διαλογισμός της ομάδας στην οποία συμμετείχα ήταν πολύ δυνατός!!! Νιώθω υπέροχα!
  Δ.Δ. ιδιωτική υπάλληλος (12.03.17)

 • Εξαιρετική η εμπειρία – θεραπεία που είχα μαζί σου πριν λίγες μέρες.Λυτρωτική, απελευθερωτική! Είμαι ευγνώμων που ήρθες στο δρόμο μου! Εξαιρετική επίσης η εμπειρία του διαλογισμού! έχω κάνει και παρευρεθεί σε πολλούς διαλογισμούς, αυτός ήταν ξεχωριστός και πολύ βιωματικός!
  Μ.Λ. ιδιωτική υπάλληλος (10.03.17)

 • Μετά από μια σύντομη ατομική συνεδρία, η δερματοπάθεια που με ταλαιπωρούσε για αρκετό καιρό, σταδιακά εξαφανίστηκε! Αρχικά ένιωσα καλύτερα και μέσα στις επόμενες ημέρες το δέρμα μου ήταν καθαρό. Εμπιστευτείτε ανεπιφύλακτα αυτή τη νεαρή εναλλακτική θεραπεύτρια!!
  Θ.Δ. δάσκαλος χορού (08.03.17)

 • Υπέροχη Εμπειρία! Η συνεδρία με τη Μαρία Χριστίνα με βοήθησε πολύ να συνειδητοποιήσω τα συναισθήματα που βιώνω σε συγκεκριμένα ερεθίσματα και τον τρόπο που αυτά σωματοποιούνται! Προχωρήσαμε σε μεγάλες εσωτερικές αλλαγές που ουσιαστικά άλλαξαν τη ζωή μου! Έχει πολλές γνώσεις αλλά και πολλή αγάπη! Για αυτό και είναι καταπληκτική! Μαρία Χριστίνα σε ευχαριστώ! Νιώθω ευγνωμοσύνη που υπάρχεις στη ζωή μου!
  Μ.Σ. ελεύθερη επαγγελματίας (08.12.16)

 • Ήταν μία καταπληκτική βραδιά, η διαδικασία ήταν μαγευτική και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω όμορφα άτομα, εξωτερικά και εσωτερικά! Είμαι σίγουρη, πως αυτή η ομάδα, θα συνεχίσει να υπάρχει ως παρέα από εδώ και πέρα! Συγχαρητήρια στην Μαρία Χριστίνα, για τον τρόπο που μας μετέδωσε όλη αυτή τη θετική ενέργεια, που υπάρχει μέσα της και μέσα σε όλους εμάς!
  Ε.Δ. διατροφολόγος (14.11.16)

 • Σαν πρώτη επαφή και εμπειρία ήταν πολύ καλή! Ένιωσα, χαλάρωσα, είδα, αισθάνθηκα… Οπωσδήποτε θα το ξανάκανα!! Και φυσικά όλη η ομάδα απίστευτη, λες και γνωριζόμαστε χρόνια.. Σε ευχαριστούμε Μαρία Χριστίνα!
  Α.Κ. ιδιωτική υπάλληλος (14.11.16)

 • Μία υπέροχα μαγική εμπειρία, γεμάτη ενέργεια, αγάπη και φως. Σας ευχαριστώ όλους!
  Φ.Σ. πλοίαρχος Β’ Ε.Ν. (14.11.16)

 • Καταπληκτικό, μοναδικό σεμινάριο, σε πολύ όμορφο περιβάλλον, η ενέργεια της υλοποίησης παντού. Η Μαρία Χριστίνα γεμάτη γνώσεις και πολύ όρεξη, αγάπη, με τα ιδιαίτερα χαρίσματα της, έτοιμη να σε βοηθήσει να ανεβάσεις την συνειδητότητα σου, βοηθώντας να υλοποιήσεις και τα πιο τρελά σου όνειρα!
  Δ.Φ. κτηματομεσίτης (14.11.16)

 • Γλυκιά ενέργεια, άμεσα αποτελέσματα και αίσθηση ότι τα πράγματα θα γίνουν και τελικά γίνονται με τον καλύτερο τρόπο!
  Τ.Π. καλλιτέχνης (12.09.16)