Εισαγωγή στη Συστημική Αναπαράσταση

Η Συστημική Αναπαράσταση, είναι ένας από τους σύγχρονους τρόπους για αναγνώριση, αποδοχή, κάθαρση και συμφιλίωση στη ζωή μας. Βασίζεται στις μελέτες και βιωματική εμπειρία του Γερμανού Bert Hellinger, ο οποίος μπορεί να θεωρηθεί εφευρέτης ή εμπνευστής αυτής της μεθόδου.

Στην Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση μπαίνουμε σε μία βαθιά διαδικασία πολύπλευρων συνειδητοποιήσεων. Τα θέματα και τα αίτια που έρχονται στην επιφάνεια για κρυμμένες ή άγνωστες πληροφορίες δικές μας ή άλλων σημαντικών μελών του οικογενειακού μας συστήματός, μέσα από την ομάδα διευθετούνται με ισορροπία και αρμονία. Αυτοί οι παράγοντες που μέχρι τώρα προξενούσαν πόνο, εγκλωβισμό, καταστροφικές καταστάσεις, αδρανοποίηση, φοβίες και άλλα, λύνονται και απελευθερώνονται ομαλά και με ευκολία.

Ο Emerson Bastos θα συντονίσει μία ομάδα στην Γλυφάδα, τη Παρασκευή 3/3/2017. Περισσότερα εδώ. Ο ίδιος ως συντονιστής, έχει δημιουργήσει τη μοναδική προσέγγιση συστημικής αναπαράστασης των 5 στοιχείων. Έτσι όσοι συμμετέχετε στην ομάδα, θα έχετε τη δυνατότητα να βιώσετε σε προσωπικό επίπεδο τα οφέλη είτε της οικογενειακής συστημικής αναπαράστασης είτε της συστημικής αναπαράστασης των 5 στοιχείων.

Η εισαγωγική ομιλία και παρουσίαση τόσο της Οικογενειακής Συστημικής Αναπαράστασης όσο και της Συστημικής Αναπαράστασης των 5 στοιχείων θα γίνει τη Παρασκευή 17/2/2017 στις 20:00. Είσοδος ελεύθερη.

Ώρα προσέλευσης 20:00
Ώρα έναρξης 20:15
Ώρα λήξης: 22:00

Στην παρουσίαση αυτή, θα συνδεθούμε με τον Emerson Bastos μέσω skype, θα αναλύσουμε τα οφέλη της αναπαράστασης για εκείνους που θέτουν το αίτημά τους αλλά επίσης και για όλους που συμμετέχουν, είτε ενεργά μέσα από κάποιο ρόλο ως εκπρόσωποι, είτε παθητικά, εκτός ρόλου, με την παρουσία τους και μόνο ως κοινού.  Θα δούμε τις διαφορές της οικογενειακής συστημικής αναπαράστασης σε σχέση με την συστημική αναπαράσταση των 5 στοιχείων. Επίσης την ίδια ημέρα λήγει και το Early Bird για την προπληρωμή της συμμετοχής στην ομάδα.

Αναλυτικά:

Συμμετοχή απλή | 40€ εως 17/2/17 Έκπτωση -50% Early Bird  από 80€ 


Συμμετοχή με αίτημα | 60€ εως 17/2/17 Έκπτωση -50% Early Bird  από 120€ 

Επειδή είναι βιωματική μέθοδος αξίζει να αποκτήσεις αυτή την εμπειρία !

Δηλώσεις συμμετοχών για την ομιλία ή την ομάδα: 6942509009
* * Συγκεκριμένος αριθμός συμμετοχών * *

Η ομιλία και η ομάδα θα διεξαχθούν στην αίθουσα εκπαίδευσης «Thesis»
Ανδρέα Παπανδρέου 145 – Άνω Γλυφάδα – 1ος όροφος (δίπλα στην ΕΥΔΑΠ)