Συνεδρίες

Προσφέρω συνεδρίες με σκοπό να συναντήσεις τον εαυτό σου στο σήμερα. Πολλές φορές χάνουμε την επαφή μας με τον εαυτό μας στο εδώ και τώρα, ίσως λόγο προσδοκιών που έχουμε από τον εαυτό μας και τους γύρω μας, χανόμαστε σε σκέψεις, αγωνίες ή και φόβους που αφορούν το παρελθόν ή το μέλλον, καταλήγοντας να χάνουμε το παρόν.

«Ένα βήμα τη φορά»

Συνδυασμός life coaching και Μη Βίαιης Επικοινωνίας ή/και οραματισμού, πάνω στο θέμα που σε απασχολεί. Οι συνεδρίες είναι αυτόνομες και μπορείς να κλείσεις ραντεβού όποτε νιώθεις εσύ, ανεξάρτητα από τη χρονική απόσταση μεταξύ των συνεδριών.

Σου προσφέρει συναισθηματική στήριξη και πνευματική ενίσχυση για να ανταποκριθείς στη καθημερινότητά σου ή να διαχειριστείς κάποιο συγκεκριμένο θέμα.

«Ανθίζω»

Συνδυασμός σωματικών ασκήσεων κίνησης (τύπου stretching και contact improv), αναπνοών, διαλογισμού και δημιουργικού οραματισμού. Οι συνεδρίες είναι αυτόνομες και λειτουργούν καλύτερα από κοντά, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο.

Σου προσφέρει σωματική σύνδεση και επαναφορά στο παρόν, για «γείωση» και ενδυνάμωση της εσωτερικής φωνής, ξεπερνώντας τον εσωτερικό διάλογο.

«Άλλαξε πίστα» / Γεφύρωσε τις διαστάσεις (BTD)

Σειρά 6 ατομικών συνεδριών με τη μέθοδο BTD (Bridge The Dimensions = Γεφύρωσε Τις Διαστάσεις) Η κάθε συνεδρία έχει συγκεκριμένο χαρακτήρα και αφορούν ένα συγκεκριμένο προκαθορισμένο θέμα το οποίο έχεις αντιληφθεί πως εμφανίζεται με επαναληπτικότητα στη ζωή σου. Η μέθοδος είναι ένα κράμα τεχνικών όπως breathwork, life coaching, self parenting, ThetaHealing, NLP, κίνησης και άλλα.

Σου προσφέρει ολιστικό βίωμα συναισθηματικής, ψυχικής και σωματικής αναβάθμισης που έχει ως αποτέλεσμα συμπεριφορική αλλαγή χωρίς προσπάθεια.


Γιατί να κάνω μία συνεδρία;
Μπορείς να επιλέξεις να κάνεις συνεδρία, είτε γιατί έγινε κάτι μεγάλο στη ζωή σου και χρειάζεσαι υποστήριξη να το διαχειριστείς και να το αφομοιώσεις, είτε γιατί νιώθεις πως έχεις κουραστεί από τη ζωή σου και θέλεις μία αλλαγή. Κάτι λείπει και δεν ξέρεις τι.

Τι ακριβώς γίνεται σε μία συνεδρία;
Στην ουσία συζητάμε. Οι περισσότερες μέθοδοι που συνδυάζονται στις συνεδρίες, έχουν ως ξεκίνημα τη λεκτική επικοινωνία. Πολλές φορές, κατά τη συνεδρία, ίσως να κλείσουμε τα μάτια, περισσότερο για να εστιάσεις σε κάποια ανάμνηση, εικόνα ή συναίσθημα ή για να συγκεντρωθούμε μαζί σε κάτι. Ίσως σε καθοδηγήσω να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου (όπως «σκέψου ένα ροζ ελέφαντα»), να αναπνεύσεις, είτε βαθιά και χαλαρωτικά, είτε με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Ανάλογα το είδος της συνεδρίας είτε θα έρθεις σε επαφή με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου ως παρατηρητής, είτε θα συνδεθείς με το εδώ και τώρα σε μία ενεργή συνθήκη ύπαρξης, πέρα από σκέψεις. Δεν υπάρχουν λάθη σε μία συνεδρία, είμαστε μαζί σε μία διαδικασία ανακάλυψης.

Πότε πετυχαίνει μία συνεδρία;
Όταν ξεκινάμε τη συνεδρία, ορίζουμε τι είναι αυτό που θέλεις να κερδίσεις μέσα από αυτή. Κάποιες φορές είναι ένα συναίσθημα, άλλες φορές είναι κάποια πληροφορία, ή η απελευθέρωση από κάποια αίσθηση, ή ακόμα και η ίδια η εμπειρία. Η συνεδρία είναι ένα βήμα που επέλεξες ώστε να εξελιχθείς και να ανακαλύψεις εσένα και τους υποσυνείδητους μηχανισμούς που τρέχουν τη ζωή σου. Μέσα από αυτή την εμπειρία, θα πάρεις πληροφορίες, από εσένα για σένα, ερεθίσματα και το διαισθητικό έναυσμα, για να κάνεις όλες τις επιλογές που χρειάζεσαι. Τις επιλογές, τις κάνεις εσύ συνειδητά πλέον. Την επιτυχία τη δημιουργείς εσύ.

Που γίνονται οι συνεδρίες; Ποια είναι η διάρκεια και το κόστος;
Οι συνεδρίες είναι ατομικές και γίνονται μέσω zoom. H διάρκεια κατά μέσο όρο είναι 60′ και το κόστος κυμένεται μεταξύ 50-70€ ανάλογα το είδος της συνεδρίας.