Προσωπικές Συνεδρίες

Οι προσωπικές συνεδρίες, πραγματοποιούνται κατ’ιδίαν και απευθύνονται σε εσένα που έχεις κάποιο συγκεκριμένο θέμα το οποίο σε απασχολεί. Ζητήματα συναναστροφών, υγείας, συναισθηματικά, επαγγελματικά, οικονομικά, ενεργειακά και άλλα. Είτε σαν μεμονωμένες θεραπείες, είτε σε ένα κύκλο συνεδριών, στοχεύουμε στην απελευθέρωση των λόγων που σε αποτρέπουν να ζήσεις αυτό που επιθυμείς και να ενισχυθείς ώστε να το βιώνεις με ευκολία.

anthizw-by-maria-christinaΚάθε ζήτημα που σε απασχολεί, αποτελεί το σύμπτωμα σε κάποια εσωτερική δυσαρμονία. Ακόμα και αν το επίκεντρο του προβλήματος αφορά κάποιο άλλο πρόσωπο ή ένα «φαινομενικά» εξωτερικό παράγοντα, μαζί προσεγγίζουμε τη κατάσταση αρχικά από το πως σε επηρεάζει ενώ σταδιακά διαπιστώνουμε το κομμάτι που σε αφορά.  Καθώς το αναγνωρίζουμε με αποδοχή, επιτρέπουμε και αλλάζουμε το θεμελιακό παράγοντα εμπλοκής. Με αυτό το τρόπο απελευθερώνεται η μη επιθυμητή εκδήλωση, ριζικά, και αναπτύσσονται οι κατάλληλοι εσωτερικοί συντονισμοί για το επιθυμητό βίωμα.

Κάθε συναίσθημα το σώμα μας το αντιλαμβάνεται σαν ορμόνες. Οι κάθε μορφής ορμόνες έχουν και τους αντίστοιχους υποδοχείς. Όσο περισσότερο γευόμαστε κάποιο συναίσθημα στη καθημερινότητά μας, είτε ως σκέψη είτε ως βίωμα, τόσες περισσότερες ορμόνες του αντίστοιχου συναισθήματος εκκρίνει ο οργανισμός και αυξάνεται η «κατανάλωση» από τους υποδοχείς της συγκεκριμένης ορμόνης. Τα αποτελέσματα των αλλαγών γίνονται διακριτά όταν καταφέρνουμε να αυξήσουμε την ποσότητα των ορμονών που σχετίζονται με τα επιθυμητά συναισθήματα. Αυτό συνειδητά και με επίγνωση στη κάθε στιγμή επιδιώκουμε να το πετύχουμε φυσικά, μέσα από τις συνεδρίες, έχοντας πρόθεση να συμβεί από τη πρώτη φορά.

Παραφράζοντας την φράση «είμαστε πνευματικά όντα που ζούμε μία ανθρώπινη εμπειρία»,  λέμε πως «είμαστε σκεπτόμενα όντα, που ζούμε τη πραγματικότητα των σκέψεών μας». Με την αλλαγή των σκέψεών μας και της οπτικής μας γωνίας, αλλάζουμε τον τρόπο που ανταποκρινόμαστε στη ζωή… και έτσι ανθίζουμε!

Συνεδρίες από κοντά ή μέσω skype:
· Μαρία Χριστίνα Βαζιργιαντζίκη
Τηλέφωνο:  6942509009
email skype: anthizw@gmail.com

Περισσότερες πληροφορίες για τις μεθόδους των συνεδριών:
«ThetaHealing®» κάντε κλικ εδώ.
«Deep·PEAT» κάντε κλικ εδώ.

Οι συνεδρίες διαρκούν 60-90 λεπτά περίπου και κοστίζουν 30€ ανά συνεδρία πλέον του ΦΠΑ και του κόστους του χώρου.

(σ.σ. οι συνεδρίες μπορούν να πραγματοποιηθούν σε -ενοικιαζόμενο- ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο κέντρο της Αθήνας με ή στο δικό σου χώρο κατόπιν συνεννόησης.)