Προσωπικές Συνεδρίες

Οι προσωπικές συνεδρίες είναι ατομικές συναντήσεις με σκοπό τη διερεύνηση ενός συγκεκριμένου θέματος. Οι μέθοδοι ThetaHealing και DeepPeat αποτελούν εξαιρετικά εργαλεία ώστε να βρούμε και να «απενεργοποιήσουμε» τα αίτια κάθε θέματος που αντιλαμβανόμαστε ως πρόβλημα.Ο κάθε ένας μας είναι θεραπευτής του εαυτού του. Με τις προσωπικές συνεδρίες καταφέρνουμε να κάνουμε το βήμα της θεραπείας άμεσα και με ευκολία.

Κάθε ζήτημα ή θέμα που μας απασχολεί, αποτελεί το σύμπτωμα σε κάποια εσωτερική διαφωνία μεταξύ του τι θέλουμε και του τι έχουμε ανάγκη. Το αποτέλεσμα αυτών των δύο, είναι το τι υπάρχει. Σαν μία εξίσωση, με μικρές αλλαγές, μπορούμε να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παραφράζοντας την φράση «είμαστε πνευματικά όντα που ζούμε μία ανθρώπινη εμπειρία»,  λέμε πως «είμαστε σκεπτόμενα όντα, που ζούμε τη πραγματικότητα των σκέψεών μας». Με την αλλαγή των σκέψεών μας και της οπτικής μας γωνίας, αλλάζουμε τον τρόπο που ανταποκρινόμαστε στη ζωή… και έτσι ανθίζουμε!

 

Μέθοδος Διάρκεια Σύνοψη Κόστος
Theta Healing 60 – 80’ Πολύπλευρη διεπικοινωνιακή μέθοδος απελευθέρωσης εμπλοκών 40€
Deep P.E.A.T. Διεξοδική μέθοδος τυποποιημένης διαδικασίας διεκπεραίωσης
Συνδυασμός Ενοποιητικός συνδυασμός ThetaHealing και DeepP.E.A.T.
ASMR & Breathing 45’ Βαθειά χαλάρωση, απελευθέρωση από στρες και άγχος, ενίσχυση των αισθήσεων. 50€
Συστημική των τριών 90’ Συνεδρία βασισμένη στη μέθοδο της συστημικής αναπαράστασης, του ψυχοθεραπευτή Bert Hellinger. 60€
Ενοποίηση 50’ Διαλογιστική και σωματική διεργασία επαναφοράς. 40€

Περισσότερες πληροφορίες για τις μεθόδους των συνεδριών:
«ThetaHealing®» κάντε κλικ εδώ.
«Deep·PEAT» κάντε κλικ εδώ.

*(σ.σ. οι συνεδρίες μπορούν να πραγματοποιηθούν σε -ενοικιαζόμενο- ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο κέντρο της Αθήνας, ή στο δικό σου χώρο κατόπιν συνεννόησης.)