Προσωπικές Συνεδρίες

Οι προσωπικές συνεδρίες μπορούν να αποτελέσουν ιδανική λύση για θέματα συναναστροφών, υγείας, συναισθηματικά, επαγγελματικά, οικονομικά, ενεργειακά και άλλα. Είτε σαν μεμονωμένες θεραπείες, είτε σε ένα κύκλο συνεδριών, στοχεύουμε στην απελευθέρωση των λόγων που σας αποτρέπουν να ζήσετε αυτό που επιθυμείτε και να ενισχυθείτε ώστε να το βιώσετε.

anthizw-by-maria-christinaΚάθε ζήτημα που μας απασχολεί, αποτελεί το σύμπτωμα σε κάποια εσωτερική δυσαρμονία. Μαζί, αναγνωρίζουμε με αποδοχή και αλλάζουμε το θεμελιακό παράγοντα εμπλοκής, ώστε να απελευθερωθεί η μη επιθυμητή εκδήλωση, ριζικά, και να αναπτυχθούν οι κατάλληλοι εσωτερικοί συντονισμοί για το επιθυμητό βίωμα.

Παραφράζοντας την φράση «είμαστε πνευματικά όντα που ζούμε μία ανθρώπινη εμπειρία»,  λέμε πως «είμαστε σκεπτόμενα όντα, που ζούμε τη πραγματικότητα των σκέψεών μας». Αν μπορούμε να το σκεφτούμε, τότε σίγουρα μπορούμε να το ζήσουμε! Έτσι, με την αλλαγή των σκέψεών μας και της οπτικής μας γωνίας, αλλάζουμε τον τρόπο που ανταποκρινόμαστε στη ζωή… και έτσι ανθίζουμε!

Συνεδρίες από κοντά ή μέσω skype:
Μαρία Χριστίνα Βαζιργιαντζίκη
Τηλ. 6942509009
email skype: anthizw@gmail.com

Για συνεδρίες «ThetaHealing®» κάντε κλικ εδώ.
Για συνεδρίες «Deep·PEAT» κάντε κλικ εδώ.
Για συνεδρίες «ThetaHealing® & Deep·PEAT» κάντε κλικ εδώ.

σ.σ. για κάθε συνεδρία ή συνάντηση που γίνεται στο δικό σας χώρο υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 20ευρώ.