Ανθίζω

«Ανθίζω» είναι η ιδέα που έγινε πράξη! 🌷

IMG_9885Η Μαρία Χριστίνα, δημιούργησε το «Ανθίζω» το 2015. Η πρώτη της επαφή με το μονοπάτι της αυτοβελτίωσης, έγινε το 2011 όταν άκουσε ομιλιτές να παρουσιάζουν το «life coaching» και άλλους να μιλούν για τη δύναμη του νου και πως με τεχνικές NLP (νευρογλωσσικού προγραμματισμού) μπορούμε να προγραμματίσουμε το μυαλό μας, να μας φέρνει στην επιτυχία.

nvc1.1Το 2012, ήρθε σε επαφή με το ThetaHealing και με πολύ δυσταγμό και αμφισβήτηση, έλαβε την πρώτη εκπαίδευση. Μόνο όταν έκανε την πρώτη συνεδρία, αναγνώρισε πως κάτι σημαντικό συμβαίνει. Επέλεξε να δοκιμάσει ξανά, ώστε να ελέγξει την απόδοση των συνεδριών σε φίλους και γνωστούς. Σύντομα άγνωστοι άρχισαν να την προσεγγίζουν και να ζητούν συνεδρία. Όντας ακόμα διστακτική, προχώρησε στην επόμενη εκπαίδευση ThetaHealing, με την οποία, όντας πιο συνειδητή, άρχισε να δίνει επαγγελματικά συνεδρίες. Σήμερα καταμετρά 6 και πλέον πιστοποιήσεις της μεθόδου, ενώ και άλλες μέθοδοι, ήρθαν να αγκαλιάσουν το κομμάτι της συνεδρίας, εξελίσσοντας το τελικό αποτέλεσμα σε κάτι μοναδικό.

«Μερικές φορές χρειάζεσαι κάποιον να κρατήσει «τον χώρο» για σένα. Να σου δώσει χώρο και χρόνο να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή. Αυτή είναι η θεραπεία. Το να έρθεις σε επαφή με τον θεραπευτή μέσα σου.»
Μαρία Χριστίνα Βαζιργιαντζίκη

fbt

Το «Ανθίζω» εξελίσσεται πέρα από τις συνεδρίες, πραγματοποιόντας εκπαιδευτικά εργαστήρια, ομαδικούς διαλογισμούς, διαδικτιακές προκλήσεις (challenges) με σκοπό την αυτοβελτίωση κ.α.

Η Μαρία Χριστίνα, το 2020, ξεκίνησε το εγχείρημα για τη δημιουργία μίας οικοκοινότητας. Περισσότερα εδώ.