Η Μαρία Χριστίνα…

maria-christina-vazirgiantziki-anthizw

Κατά τα σχολικά της χρόνια, γνώρισε τη κουλτούρα του κλασσικού πιάνου και λάτρεψε τη λογοτεχνία, με την οποία είχε την ελευθερία να ταξιδεύει σε κόσμους που όλα είναι δυνατά. Από το 2008, ασχολήθηκε ενεργά με τη συγγραφή και τη ποίηση, συμμετέχοντας σε πανελλαδικούς διαγωνισμούς και δημιουργώντας το πρώτο της μπλογκ. Η αγάπη της για τη τέχνη συνεχίστηκε με τον χορό. Λάτιν και ευρωπαϊκοί χοροί γέμισαν τον ελεύθερο χρόνο της οδηγώντας τη, μέχρι σήμερα, να ασχολείται ενεργά και με πολλή αγάπη. Ερασιτεχνική αγάπη των τελευταίων χρόνων αποτελεί και το τραγούδι.

Οι σπουδές της σχετίστηκαν με την διοίκηση επιχειρήσεων, μιας και στα εφηβικά της χρόνια η κλίση της δεν ήταν ξεκάθαρη. Σύντομα όμως αγάπησε τις ευκαιρίες που της έδωσε αυτή η επιλογή, αφού έτσι μπόρεσε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, να μείνει σε πολλές διαφορετικές επαρχιακές περιοχές τη Ελλάδας, γνωρίζοντας τον κόσμο με μία άλλη ματιά. Παράλληλα ενδιαφέρθηκε για τις μεθόδους αυτοεξέλιξης, αναγνωρίζοντας στον εαυτό της ένα πρωτόγνωροprofil ενδιαφέρον προς αυτή τη κατεύθυνση.
Ταξίδεψε ανακαλύπτοντας τον εσώτερο εαυτό της, μέσα από τεχνικές NLP, coaching, ψυχολογίας, συστημικής αναπαράστασης, ραδιαισθησίας, αναγέννησης, ενοποίησης, σεμινάρια αυτοβελτίωσης, ακαδημίες αυτογνωσίας και άλλες μεθόδους. Το 2015 έκανε ένα καίριο βήμα στη ζωή της, με την Βασική εκπαίδευση DNA –  ThetaHealing®. Αυτή η πρώτη εκπαίδευση άλλαξε ριζικά τον τρόπο που έβλεπε αλλά και βίωνε τη ζωή, αναγνωρίζοντας πως όντως όλα είναι δυνατά. Οι εκπαιδεύσεις συνεχίστηκαν και η ίδια άρχισε να βαδίζει ένα νέο δρόμο συνειδητότητας, γεμάτο αποδοχή, έμπνευση και αγάπη.

Πλέον ως σύμβουλος ευεξίας, εξελικτική ενεργειακή αυτογνωσία, πιστοποιημένη ThetaHealing practitioner και Deep Peat processor, σε συνδυασμό με τις άλλες μεθόδους που ενασχολήθηκε τα προηγούμενα χρόνια, πραγματοποιεί ατομικές συνεδρίες, ομαδικές συναντήσεις αυτοβελτίωσης, βιωματικά – εκπαιδευτικά σεμινάρια, παρακινητικές ομιλίες.

«Πιστεύω πως όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας και πως είναι στο χέρι μας να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή της ύπαρξής μας
Μαρία Χριστίνα Βαζιργιαντζίκη


Στοιχεία επικοινωνίας:

maria-christina-v-anthizw

Για το προσωπικό facebook, κλικ εδώ.

Για το κανάλι στο youtube, κλικ εδώ.

Για την ηχογραφημένη εκπομπή παρουσίασης της ομάδας figure out, στο ράδιο Υπερνόησις, κλικ εδώ.


Μαρία Χριστίνα Βαζιργιαντζίκη
Τηλ. 6942509009
email mcvamail@gmail.com