Ομαδικές Συναντήσεις

Ομαδικές συναντήσεις αυτοβελτίωσης «Ανθίζω»

Η Μαρία Χριστίνα, πιστοποιημένη στη μέθοδο Θήτα, Deep Peat, τεχνικών NLP, NVC κ.α., διοργανώνει τις ομαδικές συναντήσεις αυτοβελτίωσης «Ανθίζω», που στόχο έχουν να αφυπνίσουν τη πηγαία μας γνώση και να «ποτίσουν» την ανάγκη μας για εξέλιξη και πρόοδο. Συμπυκνωμένο υλικό σε απογεύματα που συνδυάζουν θεωρία, βιωματικές δραστηριότητες και διαλογιστικές εμβαθύνσεις, με προστασία της προσωπικής μας ενέργειας και συντονισμό εσωτερικής ενδυνάμωσης και απελευθέρωσης.
Η κάθε συνάντηση αφορά ένα διαφορετικό θέμα ή τομέα της ζωής μας και το προσεγγίζουμε με πρόθεση υποστήριξης στο προσωπικό μας μονοπάτι. Αν και αυτοτελής, τα θέματα και οι διεργασίες αλληλοϋποστηρίζονται, ενισχύοντας το αποτέλεσμα της κάθε φοράς.
Για την υποστήριξη των ομάδων υπάρχει αντίστοιχο γκρουπ στο facebook όπου κοινοποιείται αντίστοιχο υλικό. Ακολουθήστε μας στη σελίδα Ανθίζω

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας στο fb ή στο 6942509009.

Οι ομαδικές συναντήσεις διοργανώνονται κατά τη διάρκεια του έτους, δίνοντας  την ευκαιρία να γνωρίσουμε μια διαφορετική προσέγγιση της ύπαρξης και της συνύπαρξης.

Οι ομάδες απαρτίζονται από 3 έως 14 άτομα.
Ενημερώσου για τις προσεχείς δραστηριότητες μέσω facebook εδώ.