Και εγώ ανθίζω 2019 – 2020

Ο Αύγουστος μόλις ξεκίνησε και εμείς επεξεργαζόμαστε ιδέες, δημιουργούμε νέες συνεργασίες, προετοιμάζουμε δράσεις και σε ρωτάμε τι σε ενδιαφέρει για τη νέα σεζόν.

Η κάθε συνάντηση που περιγράφουμε παρακάτω, αφορά ένα διαφορετικό θέμα ή τομέα της ζωής μας και το προσεγγίζουμε με πρόθεση υποστήριξης στο προσωπικό μας μονοπάτι.
Οι χώροι με τους οποίους συνεργαζόμαστε είναι κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα και τα προάστια.

Ομαδικές συναντήσεις

Οι ομαδικές συναντήσεις στόχο έχουν να αφυπνίσουν τη πηγαία μας γνώση και να «ποτίσουν» την ανάγκη μας για εξέλιξη και πρόοδο. Συμπυκνωμένο υλικό σε δίωρες συναντήσεις που συνδυάζουν θεωρία, βιωματικές δραστηριότητες και διαλογιστικές εμβαθύνσεις, με προστασία της προσωπικής μας ενέργειας και συντονισμό εσωτερικής ενδυνάμωσης και απελευθέρωσης.
Η συχνότητα των συναντήσεων της κάθε ομάδας είναι μία φορά την εβδομάδα.
Αν σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις στις ομαδικές συναντήσεις συμπλήρωσε τη παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και επέλεξε τις μέρες και ώρες που σε εξυπηρετούν. Το κόστος θα κυμαίνεται μεταξύ 14-18€ τη φορά.

Ομαδικοί διαλογισμοί

Οι ομαδικοί διαλογισμοί στόχο έχουν να μας φέρουν σε επαφή με τον εσωτερικό εαυτό μας και να μας ενδυναμώσουν από μέσα προς τα έξω. Ωριαίες συναντήσεις που συνδυάζουν ασκήσεις χαλάρωσης και δημιουργικό οραματισμό, με προστασία της προσωπικής μας ενέργειας.
Η συχνότητα των διαλογισμών είναι δύο φορές το μήνα (κάθε δύο εβδομάδες).
Αν σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις στους ομαδικούς διαλογισμούς συμπλήρωσε τη παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και επέλεξε τις μέρες και ώρες που σε εξυπηρετούν. Το κόστος θα κυμαίνεται μεταξύ 12-16€ τη φορά.

Τριήμερα διερεύνησης

Τα τριήμερα διερεύνησης πραγματοποιούνται από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, συνολικά 30 ώρες. Συμπεριλαμβάνονται απλές σωματικές δραστηριότητες, ομαδικές διεργασίες, διαλογιστικές ασκήσεις, δημιουργικοί οραματισμοί, θεωρία, ήπιες τεχνικές Νευρογλωσσικού προγραμματισμού (NLP) που σκοπό έχουν να μας επαναφέρουν σε εναρμόνιση με τον εαυτό μας, να συνειδητοποιήσουμε και να απελευθερωθούμε από ότι μας περιορίζει.
Τριήμερα διερεύνησης πραγματοποιούνται μία φορά ανά τρεις μήνες.
Αν σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις σε κάποιο τριήμερο διερεύνησης συμπλήρωσε τη παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. Το κόστος θα κυμαίνεται μεταξύ 80-120€ το τριήμερο.

Ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στο διαγωνισμό #και_εγώ_ανθίζω ώστε να διεκδικήσεις έκπτωση 50% σε όποια υπηρεσία επιλέξεις για τη φετινή σεζόν 2019-2020.
Κάνε κλικ εδώ για το διαγωνισμό.

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 12 και μαζί θα γίνει η ανακοίνωση των δραστηριοτήτων για τη φετινή σεζόν!

Ομαδικές Συναντήσεις

Δέηση ευγνωμοσύνης Γης & Σελήνης – Ενεργοποίηση & Υλοποίηση

full-moon-by-anthizwΔευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016
ώρα προσέλευσης: 20.00
ώρα έναρξης: 20.20
ώρα λήξης: 22.00
Γιορτάζουμε και αναγνωρίζουμε τη μεγαλύτερη πανσέληνο του 21ου αιώνα και των τελευταίων 70 ετών. Η ενέργεια της Σελήνης είναι ενισχυτική στο στοιχείο του νερού και στις δονήσεις των συναισθημάτων. Συμβολίζει τη θήλεια πλευρά μας και την ουσία της μητέρας. Η πανσέληνος αποτελεί μία ισχυρή ενεργειακή κορύφωση.
Σε αυτή τη μοναδική βραδιά, θα συμμετέχουμε σε μία δέηση ευγνωμοσύνης, με καθοδηγούμενο διαλογισμό, για τη Γη και τη Σελήνη. Θα ανακαλύψουμε κάποιους από τους συμβολισμούς και τις ιδιότητες της Σελήνης. Θα ακολουθήσει καθοδηγούμενος οραματισμός ενεργοποίησης & υλοποίησης.
Κόστος συμμετοχής:
Με προπληρωμή έως 13/11/16: 10 ευρώ
Πληρωμή απευθείας: 15 ευρώ
Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών
Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής: 6942509009
*Θα σας ζητηθεί να βγάλετε τα υποδήματα σας κατά την είσοδο στο χώρο.*