Ανθίζω

To «Ανθίζω» γεννήθηκε το 2015, όταν μαθήτευα στο Theta Healing και ανακάλυπτε πως να αναγνωρίζω περιοριστικές πεποιθήσεις και να τις επαναπροσδιορίζω με απελευθερωτικές πεποιθήσεις.

Με λένε Χριστίνα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και αυτή είναι η ιστορία μου γύρω από το «Ανθίζω».

Η πρώτη μου επαφή με το μονοπάτι της αυτοβελτίωσης, έγινε το 2011 όταν άκουσα ομιλητές να παρουσιάζουν το «life coaching» και άλλους να μιλούν για τη δύναμη του νου και πως με τεχνικές NLP (νευρογλωσσικού προγραμματισμού) μπορούμε να προγραμματίσουμε το μυαλό μας, να μας φέρνει στην επιτυχία.

Το 2012, ήρθα σε επαφή με το ThetaHealing και με πολύ δισταγμό και αμφισβήτηση, έλαβα την πρώτη εκπαίδευση. Μόνο όταν έκανα την πρώτη συνεδρία, αναγνώρισα πως κάτι σημαντικό συμβαίνει εδώ. Επέλεξα να δοκιμάσω ξανά, ώστε να ελέγξω την απόδοση των συνεδριών σε φίλους και γνωστούς. Σύντομα άγνωστοι άρχισαν να με προσεγγίζουν και να ζητούν συνεδρία. Όντας ακόμα διστακτική, προχώρησα στην επόμενη εκπαίδευση ThetaHealing, με την οποία, όντας πιο συνειδητή, άρχισα να δίνω επαγγελματικά συνεδρίες. 6 πιστοποιήσεις Theta Healing αργότερα και ερχόμενη σε επαφή με πολλές άλλες μεθόδους, που ήρθαν να επηρεάσουν και να αγκαλιάσουν τη προσέγγιση της κάθε συνεδρίας, εξέλιξαν το τελικό αποτέλεσμα σε κάτι μοναδικό.

«Μερικές φορές χρειάζεσαι κάποιον να κρατήσει «τον χώρο» για σένα. Να νιώσεις πως έχεις χώρο και χρόνο να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή. Αυτή είναι η θεραπεία. Το να έρθεις σε επαφή με τον θεραπευτή μέσα σου.»
Μαρία Χριστίνα Βαζιργιαντζίκη

Μέσω του «Ανθίζω» παρέχω συνεδρίες, εκπαιδευτικά εργαστήρια,  βιωματικά σεμινάρια, διαδικτυακές προκλήσεις (challenges) με σκοπό όχι πια την αυτοβελτίωση, αλλά την συνάντηση με τον εαυτό μας, εκεί ακριβώς που είμαστε, με αποδοχή, ροή και εμπιστοσύνη.

Το 2020, ξεκίνησα να εξερευνώ θέματα πάνω στο φυσιολογικό τοκετό, το hypnobirthing, το breathwork, πιο εντατικά στο life coaching και τη Μη Βίαιη Επικοινωνία. Έπειτα από την εμπειρία μου με μία σαμάνικη τελετή (Ayahuasca) ανέπτυξα τη δική μου μέθοδο «Bridge The Dimensions» (Γεφύρωσε τις Διαστάσεις) που στην ελληνική μετάφραση το έχω αποδώσει ως «Άλλαξε πίστα».